D’n Uutloat

Dé uitlaatklep voor elke hond

Contact

Aanmelden nieuwe hond

Stuur me een mailtje of een whats app bericht met de gegevens van uw hond en de dagen waarop u hem/haar wilt brengen, dan bekijken wij samen of er een plekje beschikbaar is binnen onze groepen.

We starten wel altijd met minimaal twee dagen per week, dit om de nieuwe hond goed te laten wennen en de rust binnen de roedels te waarborgen.

Locatie en snuffelbos

Hondendagopvang D’n Uutloat is gevestigd aan de Melder 4a in Oeffelt. Op ruim 7000m2 eigen grond hebben wij op de doordeweekse dagen enkele groepen honden in alle leeftijden en met verschillende temperamenten. De bovenstaande foto’s geven een goede indruk van de voorzieningen  en locatie. Wilt u zelf komen kijken en kennis met ons maken? Dan kan middels een bezoek aan ons Snuffelbos. Maak een afspraak door op deze button te klikken:

Telefonische bereikbaarheid

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 7.00 tot 18.30 op het nummer: 06 20 72 53 42. Indien wij niet opnemen zijn we druk met de honden. Stuur gerust een app of een mail, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

E-mail

Daarnaast zijn wij dagelijks bereikbaar via de mail: isabelle@hetbestevoorjehond.nl

Plan je Snuffelbos bezoek