D’n Uutloat

Dé uitlaatklep voor elke hond

Doe ook mee

aan een lesmiddag

D’n Uutloat biedt een 1-op-1 Dogology lesmiddag aan voor startende ondernemers binnen de hondenbranche en voor alle overige geïnteresseerden in bijvoorbeeld hondengedrag of het runnen van een hondendagopvang.

Voor al deze vragen bent u bij d’n Uutloat aan het juiste adres. Ik bied u een 1-op-1 cursus aan van ongeveer 3 uur, waarin ik alle vragen zal proberen te beantwoorden die u als (startende) ondernemer of geïnteresseerde bezoeker heeft. Dit mag variëren van hondengedrag tot de boekhouding etc. Ik zal u informatie geven over hoe ons bedrijf gerund wordt, hoe ik tegen bepaalde zaken met betrekking tot hondengedrag aankijk en hoe wij als team problemen oplossen. 

Ik bied deze 1-op-1 cursus aan op middagen van 13.30 tot 16.30. Koffie en thee zijn uiteraard inbegrepen en na afloop ontvangt u, indien gewenst, tevens digitaal een zeer uitgebreid pakket voor startende ondernemers (denk bijvoorbeeld aan een ondernemingsplan, marketingplan, financieringsplan etc toegespitst op een bedrijf in de hondenbranche).

Voordat u een dagdeel bij onze dagopvang komt kijken, kunt u aangeven over welke onderwerpen u graag wilt praten. Op deze manier gaat er geen kostbare tijd verloren en komen we samen direct to-the-point.

De indeling van de middag

13.30
Ontvangst op ons bedrijf met koffie/thee.

13.45-14.00
De honden gaan na hun middagdutje naar buiten en worden in de verschillende groepen geplaatst, hier zullen we samen naar kijken en eventuele vragen hierover beantwoorden.

14.00-16.00
Na een rondleiding over ons bedrijf, gaan we de door u aangegeven onderwerpen behandelen en al wat verder ter sprake komt, we verblijven op dit moment tussen de honden en zullen ook hier uiteraard onze gespreksonderwerpen op aanpassen, indien daar interessante dingen gebeuren.

16.00-16.30
De honden gaan weer naar binnen volgens ons eigen systeem, hier zullen we ook samen naar kijken en eventuele vragen behandelen. Uiteraard is ook voldoende ruimte voor vragen van uw kant.

16.30
We sluiten de middag af.

De kosten voor deze middag bedragen 125 euro (incl BTW) met een maximum van 4 personen.

Cursusdata

Op dit moment hebben wij geen vaste cursusdata. Neem voor meer informatie en het plannen van een datum contact op met Isabelle Janssen middels een mail naar isabelle@hetbestevoorjehond.nl of vul het aanmeldformulier.

Na afloop van de cursusmiddag sturen we u standaard het startpakket toe en indien gewenst ook nog ander naslagwerk, denk bijvoorbeeld aan uitgebreide informatie omtrent het opzetten van de administratie, gedrag van bepaalde rassen binnen de groepen en Ziekteleer en EHBO.

Er zijn ook mogelijkheden voor grotere groepen (bijvoorbeeld een hondenschool etc), vraag ons gerust om een aangepaste prijs hiervoor.

Doe ook mee!

Wordt ook een hondenkenner of een professional in de hondenbranche!

In onze Dogology blog: