D’n Uutloat

Dé uitlaatklep voor elke hond

Op bezoek in ons Snuffelbos

Wat vinden honden leuk om te doen? Dat zijn natuurlijk verschillende dingen en per hond ook weer verschillend, maar iedere hond vindt het leuk om te snuffelen. Informatie vergaren met de neus, het belangrijkste zintuig van de hond.

Als eigenaren ontnemen we onze hond vaak de kans om die informatie op te doen. Omdat we snel ergens moeten zijn en dus de tijd niet hebben om te blijven staan. Of gewoon omdat we het langdurig snuffelen irritant vinden. We laten de hond “volgen”, lokken hem mee en soms trekken we hem mee. 

Graag willen wij bijdragen aan het welzijn van de hond door de mogelijkheid te bieden de hond in alle rust te laten snuffelen op ons terrein. Een voor de hond vreemd terrein met heel veel verschillende geurtjes. De hond kan lekker los lopen op ons volledig omheinde terrein en kan in zijn eigen tempo alle plekjes ontdekken, onder begeleiding van zijn baasje. Samen de wereld ontdekken, hoe leuk is dat.

Wij stellen ons terrein beschikbaar voor de snuffelbezoekjes van maandag tot en met vrijdag tussen 16.30 en 18.30 (kosten € 10 per uur, inclusief een leuke goodie bag).

In alle rust spelen en snuffelen

Als je het snuffelbos reserveert, is het bos op dat moment ook alleen voor jou en je hond opengesteld.

Om te komen snuffelen op ons terrein dient de hond ingeënt/getiterd en ontwormd/getest te zijn, wij vragen u het bewijs hiervoor mee te nemen en aan ons te laten zien. Tevens vragen we u de ontlasting altijd op te ruimen. 

Maak een afspraak:

Overige mogelijkheden van het Snuffelbos

Kortom, ben je op zoek naar een leuke locatie om je hond lekker in alle rust te laten snuffelen, samen met hem te spelen in een veilige omgeving of een speeldate te organiseren met andere hondenvrienden? Neem dan contact met ons op, we stellen ons terrein graag beschikbaar hiervoor. Gebruik hiervoor het onderstaande contactformulier: