D’n Uutloat

Dé uitlaatklep voor elke hond

Isabelle

Isabelle Janssen

Hallo, mijn naam is Isabelle Janssen en ik ben geboren en getogen in Oeffelt, alwaar ik nu ook weer woon. Ik ben in 1974 geboren.

Sinds 2002 ben ik eigenaar van d’n Uutloat, eerst opgestart als hondenuitlaatservice, maar al snel overgestapt op dagopvang. Het doel van d’n Uutloat is altijd heel duidelijk geweest, een fijne plek creëren voor de honden en de mensen die er werken. Een veilige omgeving is voor iedereen belangrijk en maakt dat zowel de honden als de medewerkers zichzelf kunnen zijn. “Het beste voor je hond” is dus echt het bedrijfsmotto.

Ik heb altijd veel dieren om me heen gehad en nu heb ik, sinds oktober 2016 een kleine dondersteen genaamd Dexter en in maart 2019 is ook Juul bij ons komen wonen. Op de foto staat mijn grote vriend Eddie, hij is bij mij geweest van 2000 tot 2016 en heeft d’n Uutloat samen met mij groot zien worden. Mijn andere hondjes waren Sil, Puckie en Youri, van ieder van hen heb ik wijze lessen geleerd en ben ik op het punt gekomen waar ik nu ben.

Samen met mijn collega’s Maartje en Iris zal ik er alles aan doen, het voor uw hond zo leuk mogelijk te maken in de dagopvang.