D’n Uutloat

Dé uitlaatklep voor elke hond

Dagindeling bij D’n Uutloat

7.00 – 9.00
Alle honden worden gebracht en ondergebracht in de blokhutten, hier hebben ze allemaal hun eigen plekje en is het lekker rustig.

9.00 – 11.30
De honden kunnen naar hartelust buiten spelen. Ondertussen zorgen wij ervoor dat de eerste poepronde van die dag gelopen wordt, dat alle honden water hebben, dat (bij warm weer) de badjes opnieuw gevuld worden. Ook bespreken we alle bijzonderheden van de honden.

11.30 – 13.00
De honden gaan (indien ze hier behoefte aan hebben) naar binnen om een dutje te doen. Tijdens deze periode krijgen de honden ook hun voer. De binnenverblijven zijn allemaal voorzien van een klimaatsysteem, waardoor het in de zomer lekker koel is en in de winter aangenaam warm.

13.00 – 16.00
De honden gaan weer naar buiten en kunnen lekker verder spelen met hun vriendjes. Wij lopen de tweede poepronde, verzorgen een stukje administratie en zorgen ervoor dat het bestelde voer klaar ligt.

16.00 – 16.30
Alle honden gaan weer naar binnen in de blokhutten en slapen lekker in hun eigen bench.

16.30 – 18.30
De honden worden allemaal weer opgehaald door hun eigenaar en gaan moe maar voldaan huiswaarts. Tijdens deze periode kan ook het vooraf bestelde voer meegenomen worden. Tevens spreken we dan voor nieuwe klanten de intake gesprekken af of komen mensen snuffelen met hun hond in ons snuffelbos.