D’n Uutloat

Dé uitlaatklep voor elke hond

Je hond is bij ons

in goede handen

We zorgen voor de juiste sfeer waarin de honden zichzelf zijn en zich veilig voelen. Dat doen wij op basis van onze jarenlange ervaring met hondenopvang, toewijding en eenvoudigweg liefde voor dieren, en in het bijzonder voor de trouwe viervoeters.

Team van D'n Uutloat

Isabelle

Eigenares

Hallo, mijn naam is Isabelle Janssen en ik ben geboren en getogen in Oeffelt, alwaar ik nu ook weer woon. Ik ben in 1974 geboren. Tot mijn 18e heb ik op het Elzendaal College in Boxmeer gezeten op het V.W.O., daarna heb ik 2 jaar in Gent (B) diergeneeskunde gestudeerd…

Isabelle Janssen
maartje

Maartje

Medewerker

Ik ben Maartje en sinds 2015 ben ik werkzaam bij d’n Uutloat en draai  zelfstandig mee binnen de dagopvang. Ik heb de opleiding ‘dierverzorging’ aan het Helicon in Nijmegen met goed gevolg afgerond en heb tijdens mijn stages op verschillende bedrijven kennis opgedaan…

Iris

Medewerker

Ik ben Iris van den Bosch, 23 jaar en ik woon in Boxmeer. In 2019 ben ik gestart met de opleiding Dier en Ondernemen aan het Helicon in Nijmegen. Na twee stages bij d’n Uutloat ben ik begonnen als vaste kracht voor 1 à 2 dagen in de week en in de vakanties.

iris

we worden ondersteund door:

Kijkje in de keuken

Het welzijn van jouw hond is de top-prioriteit bij D’n Uutloat. Om je inzicht te geven in onze aanpak en werkzaamheden hebben we een korte film over onze dag bij de hondenopvang gemaakt.