D’n Uutloat

Dé uitlaatklep voor elke hond

De hondendagopvang

is een levenslange passie

De hondendagopvang is niet alleen ons werk maar vooral een levenslange passie en ‘a dream come true’. Wij zijn dol op honden en van daaruit vloeit onze benadering en werkwijze.

Je hond bij D'n uutloat

Pups vanaf 8 weken en jonge honden

Pups en jonge honden zijn van harte welkom bij D’n Uutloat. Wij garanderen een veilige en liefdevolle omgeving waar ze hun sociale vaardigheden kunnen oefenen en kunnen uitgroeien tot stabiele huishonden.

Professioneel team
met 20 jaar ervaring

Onze benadering is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. Duidelijkheid en aanwezig zijn zorgen ervoor dat honden in een groep begrijpen wat de bedoeling is en ontspannen met andere honden omgaan.

Verzorging en gezondheid van jouw hond

Welzijn van je hond staat voorop. Daarom voeren wij de periodieke ontvlooiingen en ontwormingen uit. We hebben contact met dierenarts en diverse specialisten die ons, indien nodig, bijstaan in de zorg voor de honden.

Kom kijken in ons Snuffelbos!

Wat vinden honden leuk om te doen? Dat zijn natuurlijk verschillende dingen en per hond anders, maar iedere hond vindt het leuk om te snuffelen. Informatie vergaren met de neus, het belangrijkste zintuig van de hond.